Fyra tips som ger Converse skor till lägre pris

Skribent: | Publicerat i Skor

Att köpa converse kan lätt bli en kostsam historia, vanligtvis kostar ett par omkring 500-900kr vilket naturligtvis känns i plånboken. Lyckligtvis finns det en del knep som gör det möjligt att hitta billiga converse till bra pris, ett par av dessa knep tänkte jag dela med mig av här.

Eftersom du valt att läsa denna artikel, är det sannolikt att du är på jakt efter par billiga converse online. Bara de faktum att du valt att använda dig av internet för att köpa skor detta år, innebär att du redan har en viss koll på läget. Det är nämligen som så att kläder generellt är billigast att handla online. I regel sparar du 10-30% på priset gentemot, om du skulle köpa converse i en vanlig skobutik i staden. Internet är med andra ord helt rätt forum att leta nya sneakers. Klicka här för att läs vidare om klädshopping.

Prisjämförelse

En av de bästa metoderna för att hitta billiga converse är att hålla sig uppdaterade genom www.converseskorna.n.nu . Att det förekommer väsentliga prisskillnader mellan olika handlare är nämligen inte ovanligt. Genom att jämföra olika webbutikers pris, kan du enkelt avgöra var du hittar det billigaste paret för stunden.

Rea och rabatter

Billiga Converse kan den som är välplanerad och ute i god tid oftast hitta när butiker håller vinterrea. Då rensar handlarna nämligen sina lager och bedriver utförsäljning. Om du har möjlighet att införskaffa ditt utvalda par redan innan högsäsongen drar igång, är det således alltid att föredra.

Ett annat knep för att minimera kostnaden, är att leta efter aktuella rabattkoder. Genom att slå in en sådan kod i samband med köp kan du köpa Converse upptill 25% billigare.

Auktion och begagnat

Ett beprövat vis för den som önskar köpa billiga Converse, är att leta på auktionssajter som tradera och blocket. Lägre priser än så går förmodligen inte att hitta, baksidan är förstås att det ofta rör sig om Second Hand-försäljning alternativt återförsäljning av en icke auktoriserad handlare. Var även uppmärksam på att varorna du köper är äkta, försäljning av plagierade varumärken är nämligen en miljardindustri.

Outlet

I Sverige är det inte så väldigt vanligt med outlets, men viss fabriksutförsäljning förkommer också i vårt land. Dock har Converse av naturliga skäl inte några outlet-butiker i Sverige. Visserligen finns t.ex Vingåker factory outlet som erbjuder en del billiga converse till resonabla priser. Men för att dra fördel av konceptet fullt ut, bör du besöka en outlet i Asien eller Amerika – att köpa converse blir nämligen aldrig billigare än så!

Skribent:

Denna skribent har publicerat 3 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Additional Articles From ‘Skor’