Konsten att hitta stenskottslagning billigt

Skribent: | Publicerat i Bil

Inne i städerna är kanske inte risken att drabbas av ett stenskott så stor. Men även de som bor inne i tätorterna kör flera gånger om året på landsvägar och utsätter därmed bilen för risken att bli träffad av stenar. Alla stenskott behöver inte åtgärdas direkt men en befintlig skada kan vidgas och bli större om den inte lagas, vilket tillslut kan bli en kostsam historia. Det finns många olika bilverkstäder som hjälper till med både stenskottslagning samt byte av hela vindrutor. Hur hittar man då en bra verkstad med en kunnig bilglasmästare? Det finns flera alternativ för att nå samma mål, men kom ihåg att billigast inte behöver betyda bäst. Låt inte snålheten tumma på säkerheten, men det betyder inte heller att några ockerpriser behöver betalas.

  1. Vännerna
    Detta är ofta det säkraste sättet att bli nöjd både med det utförda arbetet samt priset. Kamrater och bekanta har inget att vinna eller förlora på att inte säga sanningen så både nackdelar och fördelar om de olika verkstäderna som utför en stenskottslagning kommer fram.
  2. Reklam
    Alla vet att reklam är vinklad och partisk, men de företag som annonserar har ofta olika kampanjer och tillfälligt förmånliga priser som gör att de går ut med den informationen. Släng inte reklambladen direkt i återvinningskorgen utan ögna igenom dem först och passa på att byta ut den gamla vindrutan eller fixa det lilla stenskott om tillfälle ges.
  3. Internet
    Man ska inte tro på allt som står på internet men det är en aldrig sinande informationskanal. Här går det med hjälp av sökmotorer att hitta precis vad som söks och en webbplats som ofta kommer upp är Bilglas.net som hjälper dig hitta stenskottslagning överallt. De sociala medierna och andra typer av plattformar brukar erbjuda olika rabattkoder som kan användas vid köp och tjänster. Just en sån enkel sak som statusuppdateringar på Facebook av en nöjd vän kan få dig att välja just den verkstaden för reparationer. Vid missnöje blir effekten precis tvärtom.

När en verkstad hittats som verkar lovande bör den kollas upp så att den erbjuder de tjänster som eftersöks. Vid större stenskott kanske inte en lagning fungerar utan en bilglasmästare måste sköta reparationen, hemsidor lämnar ofta ut information om vilka tjänster de utför samt till vilken kostnad. Kostnaderna är ofta preliminära eftersom det kan skilja mellan olika bilmodeller. Genom att ringa till verkstaden går det att få den exakta kostnaden och då går det samtidigt att pruta för att få det ännu billigare.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 20 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Additional Articles From ‘Bil’