Så hittar du en sista minuten-biljett till Thailand

Skribent: | Publicerat i Tips & Guider

Om du precis som många andra längtar bort till varmare breddgrader men har en tight budget så föreslår jag dig att leta efter en sista minuten-biljett till Thailand. Det bästa stället är helt enkelt att söka online via söktjänster som listar de billigaste flygen vid ett visst datum. De brukar även ha en flik med sista minuten-biljetter. Där kan du gå in och leta efter flygbiljetter som har kort datum.

Dock finns det en del saker att tänka på när man letar efter sista minuten-biljetter till Thailand. Det finns framförallt en tidpunkt då det är väldigt svårt att hitta billiga biljetter. Mellan 20:e december till mitten av januari så är det ett väldigt tryck på Thailand och både hotell och flygpriser chockhöjs så har man inte bokat sin biljett flera månader innan så är det nästan omöjligt att hitta en billig resa. Det du kan göra är att planera in att försöka hitta en resa i februari – mars då är det betydligt lugnare med turister och även billigare hotell och flygbiljetter.

Många gör misstaget att leta efter billigaste möjliga flygstol och så får man mellanlanda 2 gånger och resan tar 30 timmar så man är helt slut när man kommer ner och så tar det 2 dagar innan man har kommit in i rytmen. Försök istället att spara in pengarna på boende. Självklart ska du leta efter en bra sista minuten-biljett till Thailand men det är på boendet du kan tjäna in ordentligt med pengar. Vissa aktörer erbjuder så mycket som 70 % rabatt på sina sista minuten-erbjudanden! Det kan lätt bli några tusenlappar om man är prismedveten och jämför i lugn och ro hemifrån. Men det går även att boka direkt på plats genom ett internetcafé och även spara in pengar när man är på resande fot.

Men om vi återgår till att hitta sista minuten-biljetter till Thailand så gäller det verkligen att sätta sig ner och jämföra de olika flygbolagens erbjudanden. Det kan ju vara så att ett billigare flygbolag flyger dagen efter det datumet du tänkt åka och därför hade en dags skillnad kanske sparat dig ett par hundralappar. Det är därför det är så viktigt att jämföra. Men stirra dig inte blid på priset! Ett flygbolag som är en hundring dyrare kan ha betydligt bättre service och det är väl värt varenda krona, det kan jag lova.

Det var några tips för at hitta flygbiljetter till Thailand i vinter.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 6 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.