Alla dessa barnteckningar

Skribent: | Publicerat i Familj & Relationer

Har du barn eller barnbarn? Du kanske arbetar med barn? Hur som helst om du har barn i närhet så är du rik. Barn skänker mycket glädje och gemenskap till ditt liv. Du har aldrig tråkigt om det finns barn i din närhet. Det händer hela tiden nya saker och en stol kan bli till ett skepp som håller på att sjunka. Helt plötsligt kan en matta vara en öde ö i havet där du är och måste leva. Barn har en underbar fantasi som berikar även en vuxen själ det är bra att få sväva iväg från den grå vardagen och ge sig hän åt din fantasi tillsammans med de som är mästare på att förmedla fantasivärldar, barnen.

Barn är kreativa så gott som hela tiden och de producerar fantasiprodukter på löpande band. Att rita är ofta en väldigt populär sysselsättning. Barn producerar ofta bilder på löpande band. Det kan vara svårt att sätta upp alla fina bilder som barnen ritar. Men det finns enkla och bra sätt att samla alla dessa fina bilder. Du kan ta digitala bilder på barnens alster och samla dem i ett fotoalbum. På det viset så finns de kvar så att ni kan titta på bilderna när barnen själva blivit vuxna. Det är riktigt roligt. Att göra en fotobok eller en fotokalender från ifolor.se av bilderna är ett bra förslag.

Om du hela tiden löpande tar bilder på barnens konstverk så kan när året börjar ta slut så samlar du ihop dina foton och sammanställer årets fotobok och skickar iväg beställningen. Du bestämmer själv format och utseende bland många olika mallar som finns. Efter några dagar så har du en proffsig produkt i form av en fotobok i din bokhylla som du tar fram och tittar i och minns tillsammans med dina barn. Det skänker mycket glädje det kan jag lova.

Du och ditt barn kan även glädja era närmaste med fina fotopresenter som ni beställer lika enkelt. Det finns många att välja på. Det kan vara en fotomugg eller ett fotopussel. Ni kan beställa en fotoalmanacka med ditt barn i fokus och då kan du med fördel blanda bilder som ditt bara har ritat med foton som du har tagit på ditt barn under året som gått. Det är enkelt idag att ta digitala bilder. De flesta av oss har en mobiltelefon och det är fullt tillräckligt för att dokumentera dina barns kreativitet. Det är bara fantasin hos dig själv som sätter stopp.  Släpp kreativiteten fri och låt den flöda du kommer att ha kul. Jag lovar.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 2 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.