Köpa barnvagn på nätet

Skribent: | Publicerat i Familj & Relationer

När man ska köpa en barnvagn så kan man fundera på om man ska köpa en barnvagn på nätet. Barnvagnar på nätet brukar vara billigare än i butiker vad även om det är exakt samma barnvagn. För de flesta så erbjuder möjligheten att köpa barnvagnar på nätet ett större utbud än om man bara tittar i butikerna hos de närmaste handlarna.

Det finns en säkerhetsstandard som heter EN 1888 i Europa – för barnvagnar som är tillverkade för den svenska marknaden så heter den SE-EN 1888 men det är samma krav på barnvagnar som omfattas av EN 1888. Tyvärr är EN 1888 lite mager och den omfattar hinder för de vanligaste olyckorna med barnvagn. Ett tips är att läsa om barnvagnar – det finns många tester på nätet att läsa. Sen handlar det om sunt förnuft.

Det är lätt att tro att den dyra märkesbarnvagnen är bättre än den billigare barnvagnen – det behöver inte vara så. Emmaljunga fick kalla tillbaka många sulkies efter det att man upptäckt att ett barn kan klämma sig illa på en spärr och i februari så fick Bugaboo kalla tillbaka ett antal handtag som kunde gå sönder. Dyrare barnvagnar är inte alltid bättre barnvagnar.

Det finns nya märken av barnvagnar som på sikt kan revolutionera marknaden – ett exempel är amerikanska Bumbleride. Alla känner till hur bra men också hur dyra Mountain Buggy (framför allt modellen Urban Jungle). Bumbleride är en billigare version av Mountain Buggy – det är en smidig trehjulig barnvagn som man lika lätt kan vika ihop och lägga in i bilen som snabbt fälla upp. Tack vare sin robusta konstruktion så klarar Bumbleride det mesta – jogga på bra underlag, en skogspromenad eller en snabbsväng på stan.

Just nu kan det vara svårt att hitta Bumbleride i en vanlig butik med barnvagnar men du kan hitta Bumbleride på nätet. Bumbleride är ett lite billigare alternativ till Mountain Buggy. Så kan man gå igenom hela marknaden för barnvagnar – de flesta dyrare barnvagnar har en kopia som är billigare. Fördelen med kopian är att du kan använda din barnvagn utan att tänka på att du måste sälja den sen. Lev och upptäck världen tillsammans med barnen och din barnvagn.

Har man råd att ligga ute med pengarna så kan man köpa en dyrare barnvagn, även dyrare barnvagnar finns billigare på nätet än i butik. När det kommer till att köpa barnvagn så lönar det sig att titta på många ställen. Innan man köper något på nätet – kolla upp att firman är en seriös firma, att det finns bra betalsätt med kort eller faktura samt att det finns en billig frakt. Alla seriösa handlare med barnvagnar lever upp till dessa krav.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 8 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.