Bra tips för festen

Skribent: | Publicerat i Familj & Relationer

Planerar du för fest? Behöver du tips när det gäller dukning eller skall det kanske bli maskerad? Då har vi bra tips för dig.

Det är fantastiskt kul att planera för kalas. Det allra roligaste är om det är maskerad på gång. Visst är det härligt att få klä ut sig! Det bästa är om man kan hitta grejer som helt täcker ansiktet. Det är härligt att någon gång få vara anonym. Men, det kan också bli väldigt varmt under en mask. Kanske räcker det med ett långt svallande hår och ett par glasögon för att något dölja ansiktsdragen. Vi vill tipsa om Partykungen som har väldigt många roliga dräkter. Här finns enormt många dräkter att välja mellan. Vill du kanske vara Luigi eller Rödluvan? Partykungen har allt du önskar – kanske vill du klä dig som en hippie från 60-talet.  Se vad Partykungen har att erbjuda genom att följa länken.

När man ordnar barnkalas brukar det också vara uppskattat att få klä ut sig. Om man sen kan hitta på några roliga lekar också är det en given succé. Barn tycker alltid att det är roligt att klä ut sig och få försvinna in i lekens värld. Naturligtvis gäller det också att duka festligt. Partykungen har också mängder av ballonger, konfetti och girlanger. Om du vill få till lite fyrverkerier dessutom för att roa barnen kan du hitta spännande saker här. Du behöver inte vara orolig att smälla av dessa fyrverkerier inne. De är inte speciellt farliga, men se till så att barnen håller sig undan i alla fall.

Det är alltid roligt att planera in lite lekar när det är dags för fest. Det kan vara lika roligt för vuxna som för barn. Vuxna kräver naturligtvis lite mer avancerade lekar. Charader är något som alltid har varit roligt på kalas. Det bästa är att dela upp sig i två grupper och tävla emot varandra i lag. Om du som planerar kalaset inte är med i själva leken kan du istället innan ha planerat in vilka uppgifter lagen skall få. Det är bra om det finns en burk med uppdrag för lagen att dra. Sen kan det bli mycket dråpligt när man skall försöka gissa vad som gestaltas.

En annan ”lek” är också att anordna en musiktävling. Den skall inte göras för komplicerad. Man kan enkelt ha en ”Introtävling”. Välj ut musik från många olika genrer och spela in de första takterna på ett band. Ta inte med för lite av låten för då hinner man inte gissa – men ta heller inte med för mycket för då blir det för lätt. Du kan också spela upp en hel låt och stoppa när de första stroferna gått. Om ingen kan komma på vilken låt det är är det bara att fortsätta spela så man får fler ledtrådar. Det är bra om det är musik från många olika musikstilar för människor har så olika smak.

 

Skribent:

Denna skribent har publicerat 1 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.