Smslån

Skribent: | Publicerat i Lån

I och med att fler och fler personer upptäcker möjligheten med att ta smslån så kommer det upp fler och fler aktörer på marknaden som erbjuder smslån till sina kunder. Det i sin tur kan man dra nytta av.

Eftersom det finns så många olika aktörer på marknaden som erbjuder smslån så måste de erbjuda något speciellt för att stå ut ur mängden. Vissa erbjuder lån utan ränta till nya kunder, vissa lånar ut till personer med betalningsanmärkning och vissa beviljar lånen på bara några timmar. Som du säkert inser så kan du dra nytta av det här genom att enkelt jämföra de olika lånen mot varandra för att sedan välja det lånet som passar just dig bäst.

Idag finns det en uppsjö av olika jämförelsesidor som genom en tabell visar vilka aktörer som lånar ut pengar osv. Vill man låna 1000 – 10000 så brukar det inte vara några större problem. Vill man däremot låna större summor så gäller det att veta vad man ska tänka på, då kan det skilja tusenlappar mellan de olika lånevillkoren.

Smslån med betalningsanmärkning

Om man har dragit på sig en betalningsanmärkning så blir det lite klurigare att bli beviljad ett lån. Anledningen är att de flesta bankerna ser betalningsanmärkningen som en stark indikator på att man inte är kreditvänlig. Men det finns dem som lånar ut pengar ändå och de är dem som man ska vända sig till i detta fall.

Smslån utan ränta

Om man är ute efter ett så billigt lån som möjligt så bör man leta efter ett lån där banken lånar ut utan ränta. Detta betyder att du lånar en summa och bara betalar tillbaka summan utan att betala någon ränta. Som du säkert förstår så är det här ingen långsiktig lösning men några banker använder sig av det för att locka till sig nya kunder och det kan man utnyttja.

Sammanfattning av smslån

Ska man sammanfatta denna artikel så är det ett fåtal saker man bör tänka på. Fundera på vilken summa man vill låna, vad man värderar, ett lån utan ränta, lån till betalningsanmärkning eller kanske ett snabbt godkännande. När man väl kommit fram till vad man vill ha så kan man enkelt gå in på en jämförelsesida och leta upp en lämplig bank och gå in på deras hemsida och följa formuläret för att sedan skicka in låneansökan. Sedan är det bara att vänta på svaret från banken, förhoppningsvis kommer det inom några timmar. Det var lite kort om smslån.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 6 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.