Att tänka på när du köper din bikini

Skribent: | Publicerat i Kläder

Under sommaren flockas mycket folk runt landets alla stränder, vid havet och även vid insjöar. Vi svenskar är riktiga soldyrkare jämfört med många andra länder runt om i världen. I Asien till exempel flyr folket solen vilket är tvärtom jämfört med oss svenskar. Här drar vi oss inte en sekund för att dra på bikinin eller badbyxorna och slänga oss på närmsta gräsplätt när solen tittar fram och vi inte har tid eller möjlighet för stranden.

Att införskaffa sig en ny bikini till exempel är ofta ett större projekt för en del flickor. Badbyxor verkar vanligtvis vara något lättare att köpa. Det finns en del e-butiker här i Sverige som säljer bikini så som Nelly, Halens, Bubbleroom med flera med flera som har riktigt snygga bikini. För att få en överblick finns även sidor som bikiniparadiset.se där man har samlat en mängd bikini från olika e-butiker. Vill man ha en specifik färg eller mönster så kan en sådan sida vara smidig att använda för att spara lite tid då du hittar bikinis från olika e-butiker på ett och samma ställe.

Men nu till hur man väljer bikini, för det kan vara hur lätt som helst men även hur svårt som helst helt beroende på hur man är som person och om man har flyt när man kikar runt. En bra start är att kolla runt bland till exempel fysiska butiker så som H&M etc och fysiskt kunna kika och känna på de bikini man gillar. Detta är dock tidskrävande men du får en bra känsla på kvalité och lite bättre insikt för varje enskild produkt. Kollar du e-butiker kan du enklare avverka en större mängd bikini på kortare tid, men det kan vara svårare att föreställa sig hur fabrikatet känns och andra detaljer.

Oavsett tillvägagångssätt hittar du förmodligen relativt snabbt vad för typ av modell du är ute efter. Kanske föredrar du en trekantsbikini framför de andra modellerna. I så fall kan du fokusera på dessa och därefter kika på enbart dessa i olika färger och mönster, vilket tar oss till nästa punkt, färgen. Att hitta rätt färg kan också vara lite klurigt om man inte redan har en favoritfärg eller specifik färg man redan bestämt sig för. Beroende på hur brun ens solbränna är passar olika färger olika bra. I Sverige gillar vi att se bruna ut så en färg som ger en hög kontrast till din solbränna förstärker denna på ett snyggt sätt. En hel del bikiniset har olika färger på topp och trosa vilket kan ge effekten att förstärka överdelen / underdelen och dölja den andra.

Det behöver dock inte vara svårt att välja om du känner dig själv och vet vad du vill ha. Gillar du en bikini ska du givetvis ha den, för du ser snyggare ut i en bikini som du älskar att ha på dig, än en som kanske rent ”tekniskt” är snyggare men som du inte riktigt känner dig bekväm med. Mycket sitter i huvudet och det märker folk runt omkring oss också. Det kan dock vara bra att vara medveten om att form, färg och mönster på bikinin har vissa visuella effekter man kan utnyttja.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 1 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.