Petit Bateau – Ett av de mest populära klädmärkena för barn

Skribent: | Publicerat i Kläder

Framåt våren och sommaren så är det än en gång tid att se över innehållet i klädgarderoben. Detta gäller oavsett om klädgarderoben innehåller kläder för vuxna eller för barn. Just det här med barnkläder är något som ligger i tiden. Aldrig förr har det funnits så många designers, klädmärken och butiker som specialiserat sig på just kläder för barn. Vissa kanske tycker att det är ett FÖR stort utbud, då man nästan inte vet var man skall börja om man är ute efter att uppdatera klädgarderoben med sommarkläder för barn. I detta fall så är internet en ovärderlig resurs både för att söka efter, och köpa barnkläder. Internet har dock en nackdel vilken är att det inte går att prova plaggen och känna på kvaliteten innan. Så ibland kan det vara svårt att prova ett nytt varumärke genom att göra inköpet på nätet.

Ett populärt varumärke som återfinns både i fysiska butiker och i onlinebutiker är Petit Bateau. Petit Bateau är ett franskt klädmärke med anor ända sedan 1893 då det startades. Detta klädmärke kännetecknas främst av elegans och stil med en marin underton, vilket gjort Petit Bateau populär bland många av nordens modemedvetna småbarnsföräldrar. Färgerna går ofta i marinblått och vitt och ofta så är det tryck med ankare och liknande på kläderna. Om du är sugen på att ta dig en närmare till på Petit Bateau barnkläder så kan det vara bra att känna till att du kan hitta detta klädmärke i både traditionella, fysiska barnklädesbutiker och i online-butiker. Vi kan varmt rekommendera att göra inköpen av Petit Bateau på nätet, då det i regel alltid är billigare jämfört med att shoppa i vanliga butiker. Dessutom så är det ju så otroligt enkelt att sitta hemma i lugn och ro och göra sina inköp och man har ju även tillgång till Petit Bateaus hela sortiment, då man kan söka kläderna i flera olika butiker. En sak som många glömmer när de handlar kläder på nätet är dock att jämföra fraktkostnaden och inte bara produktpriset – mellan olika butiker. Just fraktkostnaden kan nämligen skilja ganska mycket mellan olika butiker och vissa butiker har dessutom gratis frakt om man beställer över ett visst ordervärde, varför det ofta lönar sig att inte glömma fraktkostnaden. Ett annat tips är att hålla utkik efter så kallade rabattkoder, som kan ge tillfälliga rabatter. Ofta ger dessa rabattkoder rabatter mellan 10 – 30 % eller en fast rabattsumma, exempelvis 100 kr.

Vi hoppas du fått upp intresset för Petit Bateau och internetshopping via denna artikel, det är en stark trend som förmodligen kommer fortsätta många år framöver!

Skribent:

Denna skribent har publicerat 5 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.