Förrådstält av olika sorter

Skribent: | Publicerat i Arbete & Ekonomi

Ett förrådstält är kanske det mest kostnadseffektiva sättet att förvara något känsligt i under höst- och vintermånaderna då man kanske inte använder vissa redskap eller fordon. Det kan handla om gräsklippare eller andra sommarredskap eller kanske andra föremål som vi mest förknippar med varmare temperaturer som utemöbler och grillar. Ett förrådstält håller effektivt borta väta och fungerar samtidigt som ett smart vindskydd. När det gäller dessa typer av tält finns de dels att hitta second hand på sidor som till exempel blocket och tradera. Där kan man ofta göra en del fynd och ibland lyckas hitta en utmärkt lagerlokal i plast för några tusenlappar. Har man bara utrymme på tomten eller på landstället är det ett perfekt sätt att förvara sina ägodelar på som inte kostar mycket.

Dusch- och omklädningstält

En annan typ av tält som ofta går att beställa från samma företag som tillverkar, hyr ut eller säljer förrådstält är dusch- och omklädningstält. Dessa är perfekta att använda sig av om man till exempel anordnar ett företagsjippo vid stranden där man vill att gästerna ska kunna byta om på väg till och från stranden. Dessa tält hyrs ofta ut till bra priser och kan ge ditt företagsevent en seriös inramning och även tillhandahålla en uppskattad bekvämlighet för gästerna.

Hundtält

Det går också att hitta tält särskilt utformade för hundar och andra husdjur som man kanske vill hålla utanför huset under sommaren då temperaturen är behaglig nog för djuren att sova utomhus, men under skydd från väder och vind. För att hunden ska trivas så bra som möjligt bör det dock vara varmt nog och hyfsat välisolerat eftersom sommarnätterna trots allt kan bli ganska kalla ibland. Fråga din lokala tälthandlare om det finns tält som är lämpliga för djur att bo i under sommaren så kan denne ge dig tips på hur du går tillväga.

Arbetstält

Ett förrådstält kan utformas på ett sådant sätt att det också går att använda som arbetstält i det fall man behöver utföra reparationer på till exempel ett fordon eller en maskin. Många av dessa maskiner kan vara mycket känsliga för väta, särskilt om man öppnat dem för att byta ut vissa delar. Ett förrådstält av lite större modell gör det möjligt för en eller flera personer att arbeta med reparation och underhåll i skydd av ett robust och slitstarkt tält av plast som håller vind och regn borta.

Köp ett förrådstält via PMH som finns i olika storlekar och utföranden, såklart är de en snabb och effektliv lösning på lagerproblem.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 20 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.