Kläder när man väntar barn och bebiskläder

Skribent: | Publicerat i Kläder

Att köpa nya mammakläder är verkligen ett tecken på att man har kommit en bit in i sin graviditet när de vanliga kläderna inte passar längre. Många passar på att köpa mammakläder på nätet för att slippa att springa i butiker och leta efter mammakläder. Tack och lov finns det nu snygga mammakläder när man vill ha det – ett par snickarbyxor är inte längre det enda valet. Det finns snygga mammakläder för alla tillfällen.

Mycket av de mammakläderna som finns framhäver magen och många kvinnor känner sig stolta över sin mage och vill visa upp den istället för att gömma sig i ett par snickarbyxor. Snickarbyxor verkar mest användas av barn och därför skulle jag inte vilja ha lust att klä mig i barnkläder bara för att mina vanliga kläder inte passar. Inte heller har man kanske alltid lust att använda makens kläder. Nej, en liten grundgarderob med mammakläder kan vara bra att ha även om man inte har så gott om pengar.

Något som de flesta verkar älska att leta efter är babykläder. Det finns en uppsjö av babykläder men en ny favorit hos många är BooWoo är ett nytt märke i Sverige och säljs ännu nästan bara av en butik som heter DinBarnvagn.se – BooWoo är söta och mjuka kläder till barn. Klassiska bebiskläder som body, sparkbyxor och så vidare från de absolut minsta kläderna i storlek 50-56 till barnkläder.

Det man behöver ha är inte så mycket – några bodies (bodien har fördelen att den inte åker upp och lämnar ryggen bar eller krovar sig i andra kläder), några par sparkbyxor med fötter och sedan några varmare plagg beroende på årstiden. Sen kan någon egen filt vara mysigt att ha. En egen liten filt brukar ganska snart bli en snuttefilt som barnet inte gärna släpper. Om vänner och bekanta frågar vad man önskar sig för kläder så är ett tips att önska sig större kläder. Små barn växer värre än ogräs och de minsta babykläderna växes snabbt ut – stora storlekar är alltid bra att ha.

Man kan spendera hur mycket tid och pengar som helst på babykläder – det roligaste är när man hittar nya märken som BooWoo eller liknande. Randiga kläder från Kompisen och Liten har vi sett nog av. De känns inte speciella längre. Personligen så tycker jag att alla babykläder ska vara mjuka och jag begriper mig inte på jeans till bebis till exempel. Varför vill man sätta på ett så hårt tyg på en bebis.

Låt bebisar vara bebisar och ha mjuka kläder på sig.

Skribent:

Denna skribent har publicerat 8 artiklar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.